15 dies atrapats a casa per un ascensor avariat

Una parella de 88 i 91 anys no pot sortir del seu domicili per problemes de mobilitat mentre veïns i família els fan la compra


  • Comparteix:

El matrimoni surt al balcó de casa / Foto: Cugat Mèdia

El matrimoni surt al balcó de casa / Foto: Cugat Mèdia

'Estem privats del més preuat de la vida, que és la llibertat'. Així s'ha expressat el veí de 91 anys, que prefereix no dir el seu nom, respecte a la situació que està vivint amb la seva dona, de 88, des de fa 15 dies. L'ascensor de l'immoble de l'avinguda de Lluís Companys es va espatllar fa més de dues setmanes i el matrimoni no pot sortir de casa des d'aleshores pels problemes de mobilitat que té. De moment, ningú no els ha explicat què li passa a l'ascensor ni quan s'arreglarà, només saben que a la planta baixa hi ha un cartell que anuncia 'Ascensor fora de servei per avaria'.

Els medicaments, el menjar i tot allò que necessiten per al dia a dia, ho demanen als veïns i a la família. Han hagut de cancel·lar cites al metge i, fins i tot, un viatge a casa del seu fill, que viu a Castelló.

Tot i que tenen por de les possibles represàlies que podrien rebre per fer públic el seu cas, necessiten desesperadament que l'ascensor s'arregli per poder sortir de casa i això els ha animat a parlar amb Cugat Mèdia.

Aquest mitjà ha intentat parlar amb la propietat de l'edifici, que ha declinat fer declaracions al respecte.


Veí afectat

Nosaltres hem hagut de renunciar a compres a la farmàcia, ens hem de refiar dels veïns, ens porten el menjar de la setmana a casa, hem anul·lat un viatge a Castelló a casa del meu fill, la filla treballa i tampoc la veiem sovint... És delicat, no és molt fàcil



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.